Župa Sv. Josipa Radnika; Župni upravitelj: Don Tomislav Rajič; Adresa : Župa Sv. Josipa Radnika Domanovići, 88 305 BiH

ISPOVIJED I BLAGOSLOV DJECE

439

U subotu 23. 9. 2023. na blagdan sv. Padre Pia imali smo Svetu Ispovijed, upis u vjeronauk i ministrante, Svetu Misu s blagoslovom djece i roštiljadu za djecu od 4. do 9. razreda Osnovne škole.

Na ovaj lijepi susret odazvalo se oko 120 djece koja su svojim anđeoskim glasom slavila Boga, molila ga za blagoslov njihovih obitelji i njih samih, te zahvaljivala Bogu na svim darovima. Također, na ovom susretu sudjelovalo je nekoliko učiteljica i nastavnica koji uče našu djecu, te radosno podržali jedan ovakav događaj. Djeca su ih rado pozdravila, a mi se od srca zahvaljujemo na dolasku i na svakom trudu i izdvojenom vremenu. Vijeće HKM – a nakon Svete Ispovijedi upisalo je djecu na vjeronauk i ministrante. Dumo je ovu Svetu Misu slavio za svu djecu naše župe kao i za svu djecu svijeta, za njihove obitelji, učitelje i nastavnike i sve one koji ih odgajaju da ih uče biti ljudi, kršćani i katolici. Na Svetoj Misi pjevao je naš zbor mladih i svojim skladnim pjevanjem uzveličao ovo sveto slavlje. Nakon Svete Mise imali smo roštiljadu za djecu koju su pripremili naši vrijedni župljani kojima se od srca zahvaljujem na svakoj pomoći.

Neka dobri Bog blagoslovi ovakve susrete i neka nam ovakvi susreti daju nadu da nas Bog nije zaboravio. Neka nam svaka molitva izgovorena na ovom susretu bude uslišana, a vjerujem da hoće jer Bog dobro čuje dječju molitvu, iskrenu i od srca. Neka svako dijete i svaku obitelj i sve one koji djecu odgajaju čuva i svakim dobrim darom podari naš dobri Bog.

Živio mali Isus!!! Uvijek u našim srcima!!!!